Mozaik Showbizz

Idila u Komiži

'Napokon nasmiješen mužić!': Marijana Batinić rijetko objavljuje fotografije sa suprugom, ovaj put imala je poseban razlog za to

Idila u Komiži

Voditeljica Marijana Batinić po pitanju je objava na društvenim mrežama jedna od aktivnijih: zanimljive i pitoreskne fotografije gotovo svakodnevno osvanu na njenome Instagram profilu, a ne sumnjamo da je "krivac" za to u velikoj većini slučajeva njen suprug, Matej Pašalić.

No dok njegov profil vrvi zanimljivim fotografijama iz života, a sve su i umjetnički razrađene, Marijanine pratiteljima daju uvid ponajprije u njene kombinacije i putešestvije. Rijetko kad se par fotografira zajedno, a to su primijetile i njene pratiteljice.

"Napokon nasmiješen mužić", dočekala je tako najnoviju Batinićkinu objavu jedna komentatorica nakon što je voditeljica napisala dirljivu posvetu suprugu.
 


"Sretan rodjendan ljubavi mojoj, mom svemiru, najboljem prijatelju, stupu, zaštiti, razumu... Da ti nikad taj tvoj osmijeh ne silazi s lica!", poručila mu je uz jednu (na njenom profilu rijetku) zajedničku fotku.

Popratila ju je još ponekom fotografijom iz Komiže, gdje par očito ljetuje, a njihova idila oduševila je mnogobrojne sljedbenike simpatične Splićanke.
 

 

Naslovnica Showbizz