Mozaik Showbizz

'Kao nova'

'Najbolja terapija za stres!': natjecateljica TLZP-a otkrila je na odmoru što ju opušta, pohvalila se 'burnom' frizurom, a i spretnim skokom u more

'Kao nova'

"Make up - nula, frizura - bura, osjećaj - zen!", ovako je sažela svoj odmor na moru Paola Valić Bekić, bivša natjecateljica showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nakon čitave sezone maskiranja, nije ni čudo da bježi od "beauty" dodataka, a nema toga što malo mora, sunca i soli ne može popraviti.

Paola s obitelji ljetuje na Dugom otoku, a svoj "provod" sažela je najbolje sama u objavi. "Samo par dana i čovjek je već kao nov... Najbolja terapija za stres je MORE", a s izjavom su se požurili složiti i njeni pratitelji. Zima je bila duga, svima je potrebno malo sunčanja za povratak u život.
 


A pjevačica se, ako je suditi prema fotografijama koje objavljuje, već "resetirala", osunčala i okupala, pa se pohvalila i jednim "morskim" izdanjem, kose zapletene od bure i licem bez šminke. Neprepoznatljiva u prirodnom izdanju, van "showa" koji ju je proslavio, Paola se ima vremena pozabaviti svim onim plažnim radostima koje svi uredno čekamo cijele godine.
 


Malo nam je teže čekati kada vidimo fotografije poput ovih koje objavljuje Paola; i njeni pratitelji nisu propustili priliku nadiviti se ljepotama Jadrana, a pohvalili su i pjevačicin spretan skok u more, jednostavno s jednim oduševljenim "wow".
 

 

 

Naslovnica Showbizz