Mozaik Showbizz

'Oči ispale'

Dvije ljepotice u istom plićaku: Renata Sopek na Pagu pokazuje dekolte, kontru joj udara naša poznata manekenka i učiteljica

'Oči ispale'

Pag nije samo omiljeno ljetovalište svjetskim i domaćim partijanerima, neki na još nepunim plažama uspiju pronaći i miran kutak. Prethodnoga su se vikenda na istom otoku tako našle dvije naše poznate ljepotice i to bez ikakve primisli na cjelonoćne partyje.

Renata Sopek krenula je na miran "ženski vikend", a fotografije druženja s curama spremno je odmah i objavila na Instagramu. I u ne tako toplome moru djevojke su se "brćkale" čitav produženi vikend, spremne i odmorene za nove radne pobjede. Sopek je, dakako, objavila i jednu "solo" fotku, s dekolteom u prvome planu, a mnogi su pohvalili i njenu brončanu put.
 

 

Nasukale se... Sirene, ne kitovi😜😂😎👑🐳

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

 


A nisu samo Zagrepčanke "potegle" do Paga. I poznata Riječanka, zgodna Vedrana Linardić, pozirala je u istome plićaku, u otprilike isto vrijeme kao i kolegica Sopek. Manekenka i učiteljica razredne nastave pokazala se u izdanju koje su njeni pratitelji okarakterizirali kao "bombastično", a neki su se "požalili" i da su im "oči ispale".

Atraktivna brineta, moramo priznati, uistinu izgleda odlično, a svojom bi figurom lagano mogla posramiti i neke od najpoznatijih svjetskih modela.
 

 

Novalja🧜🏽‍♀️

A post shared by Vedrana Rijeka (@vedranalinardic) on

 

Naslovnica Showbizz