Mozaik Showbizz

VELIKI DAN

Ponosna kuma Marijana Batinić objavila dirljivu fotografiju s vjenčanja Petre Nižetić, pogledajte na koga smo sve naišli u komentarima

VELIKI DAN

Petra Nižetić i njezin odabranik Frano Mastelić u subotu su po drugi put stali pred oltar, ovaj put u Splitu gdje se održalo crkveno vjenčanje.

Prije dvije godine prvi su put izrekli sudbonosno "da" na plaži u San Franciscu, gradu u koji se modna blogerica preselila upravo zbog - ljubavi.

Tada prijatelji iz Splita nisu bili s njom, ali zato je vjenčanje u ckrvi sv. Križa bilo ispunjeno najbližim ljudima iz njezina života.

Petra Nižetić i Frano Mastelić stali pred oltar u crkvi sv. Križa u Splitu: donosimo vam fotografije s vjenčanja, pogledajte kako je izgledao njihov veliki dan

U ulozi kume našla se tako njezina dugogodišnja prijateljica, voditeljica Marijana Batinić koja je ponosno podijelila zajedničku fotografiju na Instagramu, a među komentatorima smo naišli i na voditeljicu Nevenu Rendeli. 

- Ajmeeee čestitke gospođi Mastelić, i kumi lipoj naravno - napisala je Rendeli dok im je modna dizajnerica Matija Vuica poručila da su divne.

Naslovnica Showbizz