Mozaik Showbizz

'Jedan je Leo'

'Messi je ovo moga samo sanjat!': Perišićeva supruga pohvalila se videom nakon sinoćnje utakmice, ekipa oduševljena zgoditkom

'Jedan je Leo'

Ivanu Perišiću danas je srce vjerojatno k'o kuća, a ni njegova supruga nije ništa manje ponosna. Naši su reprezentativci sinoćnjom pobjedom protiv Argentine osigurali prolazak iz skupine na Svjetskome prvenstvu, a takvome smo se 'startu' mogli samo nadati.

Društvene mreže stoga danas gore, od kockica i snimki sinoćnjih golova ne može se pobjeći. Posebno su ažurni u tome glavni odgovorni navijači, obitelj i prijatelji naših reprezentativaca koji su dopratili svoje najdraže u daleku Rusiju kako bi ih bodrili s tribina. Objava za objavom otprilike je ista - slavi se pobjeda.
 

 

Instagram vs reality 🤪🇭🇷❤️#ljubav

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on


A Ivanova supruga Josipa posebno je ponosna na svoga Lea. Sinčić Leonardo bodrio je tatu s tribina, a nakon utakmice izišao je na teren i zabio zgoditak, što je oduševilo sretne roditelje. Sve je zabilježila ponosna mama i objavila na Instagramu, a uz to se i 'našalila' na račun igre jednog drugog Lea.
 

 


"Messi je ovo moga samo sanjat... Jedan je Leo, player of the match... CRO!", napisala je Josipa uz objavu videa.

Njeni pratitelji oduševljeni su zgoditkom minijaturnog Lea, a neki mu već predviđaju i blistavu karijeru.

Naslovnica Showbizz