Mozaik Showbizz

Na moru

Luka Nižetić se uz malo travice pretvorio u malu sirenu, a njegovo golišavo izdanje zapelo je za oko i jednoj Splićanki

Na moru

Iza izraza 'morske radosti' krije se mnogo toga. Ne samo kupanje i sunčanje, već i razne igrarije na plaži, bila to odbojka na pijesku ili čisto 'glupiranje', kao u ovom slučaju. Luka Nižetić nije nam promakao, što zbog isklesanog torza, što zbog plažih igrica.

Splićanin se na viškoj plaži Stončica okupao, a morsku travicu za koju je zapeo odlučio je iskoristiti kao 'periku' i uz fotografiju objaviti da je postao 'Mala sirena'. Izazvao je pritom navalu smijeha, sestra Petra poručila mu je u suzama da se 'guši', no jedna druga Splićanka nije mogla ostati imuna na njegov šarmerski stav.
 

 

Mala sirena. 😝 #radimštoželim

A post shared by Luka Nižetić Official (@lukanizetic) on


"Macane", napisala mu je kratko Gianna Apostolski, a Luki, koji rijetko izlazi iz teretane, sigurno nisu teško pali ni ovaj, ni ostali komplimenti s kojima se nakon objave morao 'suočiti'.

Sve je popratio i znakovitim 'hashtagom' "radim što želim", što definitivno opisuje cijeli njegov moto u životu, kako nam je ranije i potvrdio.

Luka Nižetić: Družim se s ljudima s kojima želim, bavim se poslovima kojim želim, ljubim koga želim, živim gdje želim...

 

Naslovnica Showbizz