Mozaik Showbizz

To se zove uživanje

'Za ovo sam se borila!': Splićanka Lucija iz BB-a dočekala je svoje ljeto; u bijelom kupaćem pozirala na brodu u Omišu, rijetki ostali imuni

To se zove uživanje

Lucija Stojak od kad je izišla iz Big Brother kuće život živi punim plućima, što nam potvrđuju i konstantne objave na Instagramu. 

Kad se ne prešetava Rivom i ne pije kavu u rodnome gradu, izlazi po splitskim restoranima, a 'potegla' je nedavno i do Zagreba gdje se družila s ekipom iz reality kuće. Pa malo do Đakova, jer zašto ne, malo na uljepšavanje, a konačno je dočekala i ono za što se borila.

Što god to značilo. Lucija je pozirala na brodu u Omišu, koji se valjda tek sprema krenuti na pučinu, a njeno zadovoljstvo toliko isijava iz fotografije da je nemoguće ne primijetiti ga. Crnka uz to zavodljivo pozira u bijelome kupaćem kostimu i čipkanom pareu, naslonjena lagano na ogradu, bosa i preplanula - prava ljetna slika.
 

 

za ovo san se borila 😂👸🏻 #beautifulday #justfun 🥂🍾🍹

A post shared by L U C I J A S T O J A K (@lucija_stojak) on


"Za ovo sam se borila", našalila se, uz osmijeh od uha do uha. I izborila, čini se, njeno ljeto je počelo. A pratitelji su puni riječi hvale, ne mogu joj 'nakrcati' dovoljno komplimenata na profil, sve i da hoće.

"Ti si nešto najsavršenije, ljepoto!", "Naša najljepša kraljica", pišu joj, puni hvale Lucijinu zanosnu izgledu.

Situacija je dakle "win-win", Luce gušta, a njeni pratitelji također, jer im svoje putešestvije lijepo servira na društvenim mrežama. To se zove uživanje.

Naslovnica Showbizz