Mozaik Showbizz

EVO KAKO, EVO ZAŠTO

'Lile se ide guzičat, prćit i pravit hot, ekipa je ismijava': Andrea Andrassy stala u obranu Lidije Bačić nakon napada 'hejterice'

EVO KAKO, EVO ZAŠTO

"Gle lipih cura, normalnih, i onda mi se ona Lidija Bačić, samoprozvana Lile, ide guzičat, prćit i pravit hot hot, puni portale, ekipa je ismijava jer se uspoređuje s J.Lo i Beyonce... I onda naiđu ove dvije... Obučene, normalne... Ma carice ste" - prilično žestoko napala je splitsku pjevačicu, što bi se ono reklo ničim izazvana, pratiteljica objava Andree Andrassy na Instagramu.

 

VesElla Dvornik i ja u romantičnoj šetnji Jarunom 💕

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on


Popularna zagrebačka radijska voditeljica i blogerica, koju prati veliki broj zaljubljenika u njezin cinični humor, najčešće na vlastiti račun, smjesta je reagirala i stala u obranu Splićanke.

Lille uzvraća udarac: nakon što su joj popljuvali donje rublje na festivalu, objavila 'podsjetnik za sve hejtere'

"Pusti Lile, Lile je kul, Lile nikog ne tjera na ništa." - ustvrdila je Andrassy.

"Super ste, Vi me Andrea nasmijete do suza. Ma nisam hejterica nego mi žao curke, ima glas, a šta god otvorim, iskače njena guzica..." -  pokušala se opravdati "napadačica".

'Nisi došla na svoj koncert nego među djecu i stare!': gledatelji zgroženi festivalskim izdanjem seksi Splićanke, i Nives Celzijus dočekala osuda obožavateljica

"Zato jer ju nitko nije primjećivao unatoč glasu, jbg." - postavila je dijagnozu Andrea Andrassy.

 

 

 

Naslovnica Showbizz