Mozaik Showbizz

NERAZDVOJNI

'Volim materinu spizu, ali ima još netko zbog koga dolazim': ovako je govorio zaljubljeni Duje Ćaleta Car, evo gdje je grlio svoju Adrianu prije odlaska s reprezentacijom 

NERAZDVOJNI

Najmlađi hrvatski nogometni reprezentativac, Šibenčanin Duje Ćaleta-Car, ne krije koliko je zaljubljen u svoju vrlo atraktivnu djevojku, dubrovačku pravnicu i blogericu, 26-godišnju Adrianu Đurđević.  

S njom je proveo vikend na njezinom južnom terenu, uoči sutrašnjeg odlaska Dalićeve izabrane vrste na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Adriana je objavila fotografiju iz Cavtata na svom profilu na Instagramu uz status: "Samo ti činiš da se ovako osjećam...".

Riječanka rođenjem, a Dubrovkinja adresom očito uživa svu pažnju i ljubav svog voljenog nogometaša. Zaljubljeni Duje je prošle godine, u razgovoru za šibenske medije, upitan čemu se najviše raduje kad dolazi doma iz Salzburga, istakao "materinu spizu" i Adrianu.

"Ima još netko zbog koga rado dolazim..." - kazao je tada još stidljivo, a danas Adrianin profil na Instagramu, kojeg prati više od 20 tisuća ljudi, pršti njihovim zajedničkim fotografijama.

Mnoge su snimljene u Salzburgu, pa je jasno da zaljubljena ljepotica puno vremena provodi i kod svog dragog. Bodrit će ga, dakako, na predstojećem prvenstvu i s ruskih tribina.

 

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

 

 

Take my hand..🤝 #tb #love #couplegoals #london #takemeback

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Naslovnica Showbizz