Mozaik Showbizz

MJESTO I VRIJEME

'Nisi došla na svoj koncert nego među djecu i stare!': gledatelji zgroženi festivalskim izdanjem seksi Splićanke, i Nives Celzijus dočekala osuda obožavateljica

MJESTO I VRIJEME

Poznata konstatacija kako za nešto nije "ni mjesto, ni vrijeme" čini se da je među pratiteljima CMC festivala u ovoj prigodi najviše puta izgovorena.

Sudeći po burnim reakcijama na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu, gledatelji su žestoko zamjerili splitskoj pjevačici Lidiji Bačić što se odlučila za preeksplicitne stylinge za festivalske nastupe koje prate sve generacije, od najmanje djece do starijih.

CMC se, naime, održava u manjem gradu, Vodicama, gdje je većini stanovnika gušt doći ga pogledati, pa je to više familijarni izlazak, a i počinje u sate koji su još prihvatljivi i najmanjima da se s roditeljima zabave.

I tu negdje u ovoj priči nazire se najveći problem po sudu gledatelja.

 

"Mia i Domenica ko bombončići, prave dame. Lidija ugledaj se na njih, jer nisi došla na svoj koncert, nego među djecu i stare, pa si se iz nekog poštovanja mogla omotati nečim" - uputila joj je ove riječi gospođa na Facebooku.

"Pa jel' ovo sramota? Pa ima li imalo srama doći pred roditelje i dicu... Sramota za festival i sve" - ogorčen je bio i gospodin.

 

"Ovako se može obući kad ide u noćni klub, ali za festival neukusno" - složio se još jedan.

"Kvaliteta se nadoknađuje seksipilom. Vidite Nedu i usporedite" - dometnuo je drugi, očito aludirajući na Nedu Ukraden.

Naravno da Lille ima veliki broj svojih poklonika, pa su se u moru napada našle i riječi podrške.

"Lile je najbolja od svih i nek' im je pokazala!" - ustvrdio je jedan od njih.

Pratitelji nisu bili oduševljeni ni odjevnim rješenjem Nives Celzijus u prvoj festivalskoj večeri. Pratiteljice posebno. Kao da su joj zamjerile što reputaciju izgrađenu projektima u kojima se pojavljuje zadnjih godina nepotrebno ruši.

"Definitivno prelijepa .. al ovo je baš neukus"

"Ja je jako volim, ali ovo ne..."

"Nives je za mene kraljica, ljepotica... ali ovo je pretjerano"

"Draga Nives, lijepa si i pametna i razumijem da želiš ovime outfitom dignuti sebi reputaciju, ali zaista ne bi trebala jer si u glavi jača nego šta ti treba golotinja"

"Zaista si lijepa i pametna žena, ali ovakvim outfitom definitivno šalješ krivu poruku. Ili možda želiš da ti napaljeni klinci pišu kako bi te ovako i onako, ali ja mislim da je vrijeme da te komentare ostaviš za 'starletice u usponu' " - poručile su joj poklonice na njezinom Instagram profilu.

 

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz