Mozaik Showbizz

U MREŽASTIM ČARAPAMA

'Majo zgodna si, al' molim te nemoj se počet skidat kao i ostale otrcane!': Splićanka objavila seksi fotku pred finale TLZP-a i izazvala burne reakcije 

U MREŽASTIM ČARAPAMA

"Proba za najdražu od svih uloga dosad može početi..." - napisala je natjecateljica u showu "Tvoje lice zvuči poznato", Splićanka Maja Bajamić, zauzimajući senzualnu pozu u maniri Catherine Zeta Jones u mjuziklu "Chicago".

"Imam sve, ples, pjesmu, lik i emociju. Volim jazz i prirodno mi jako dobro leži vokalu" - zadovoljna je Maja ulogom kojom će se u finalu popularnog showa boriti za pobjedu.

Objavljena fotografija izazvala je različite, ali sve redom vrlo strastvene reakcije.


"Ova slika je seks doslovno, baš si bomba!"

"Kako si brutalna!"

"Toliko ljepote sakupljeno u jedan strašni seksipil. Mobitel vibrira kad se ovo otvori. Savršenstvo!!!" - raspalili su se Majini muški pratitelji.

No ženska joj je obožavateljica ipak htjela nešto sasvim drugo poručiti.

"Majo, zgodna si, al' molim te nemoj se počet skidat kao i sve ostale otrcane slavne osobe, koje moraju privuć pažnju golotinjom... Ti si predivna prirodna i bez golih guzica i sisa i privući ćes pažnju predivnim osmjehom i osobnošću" - napisala joj je pratiteljica, čije je riječi odmah potpisao i jedan muški pratitelj.

 


Majina konkurencija

Maji će u nedjeljnom finalu 'TLZP'-a konkurirati Katarina Baban u ulozi Britney Spears, Paola Valić Bekić kao Celine Dion, te Amel Ćurić u liku Tota Cotugna.

 

Naslovnica Showbizz