Mozaik Showbizz

Tko zna?

'Koliko se puta u hitu Meri Cetinić spominje more?': dok naša voditeljica pozira na plaži, svašta joj padne na pamet, pitanjem zbunila sve 'prave' Dalmatince 

Tko zna?

Oni koji na moru nisu rođeni i odrasli znaju 'plažne' radosti cijeniti i više nego oni kojima je 'ispred nosa'. Pa se znaju tako prisjetiti nekih davnih avantura, putovanja na more s obitelji, duge vožnje samo kako bi im se pred očima konačno počelo nazirati plavetnilo.

A onda nekoliko dana guštanja i povratak na staro. Pravi Dalmatinci te 'avanture' doživljavaju na nešto drugačiji način, pa neki i kad mogu, ne znaju iskoristiti blagodati morskih radosti.

Jedna od omiljenih voditeljica na malim ekranima, Anja Alavanja, definitivno spada u ovu prvu kategoriju. Rođena Zagrepčanka ovaj "spojeni" vikend uživa s obitelji na moru, ali prisjetila se i nekih davnih uspomena kada je s roditeljima satima putovala do najbliže plaže.

""Koliko se puta u pjesmi more Meri Cetinić, spominje riječ more?" Uvijek se sjetim te nagradne igre nekog jadranskog lokalnog radija kad sam se prije dvadesetak godina sa starcima i sestrom vozila na more. Pa koliko? Nitko nije točno odgovorio. Pa kome se da, nek broji. I pjevuši...", zaintrigirala je potom Anja svoje pratitelje pitanjem.
 


Pa dok su neki zainteresirano proučavali zgodnu figuru naše voditeljice u kupaćem kostimu, 'prave' Dalmatince ipak je - zbunila. Zaredali su se brojni odgovori, no čini se da se stavovi nikako nisu uspjeli usuglasiti.

"Hahahahahhaa ja sam jednom brojala...ako se dobro sjecam, 74!", "Ja brojala. 58 puta se spominje more... ako sam dobro brojala", "Veli frend da su u vojsci brojali - 114", "64 sam jednom davno izbrojala", jedan za drugim su komentirali.

Brojevi se, kao što vidite, ne podudaraju ni približno. Pa ako imate viška vremena i blago ste zainteresirani, krenite...
 

 

Naslovnica Showbizz