Mozaik Showbizz

MOJE SRPSKO VJENČANJE

Hrvatice pohodile glamurozni pir; Iva Balent pozirala sa svojim idolom, a Nina Badrić sa srpskom folk zvijezdom

MOJE SRPSKO VJENČANJE

Vjenčanje Anje Stojković, kćerke Dragana Stojkovića Piksija, bivšeg srpskog nogometaša i jednog od najboljih jugoslavenskih igrača u Beograd je privuklo brojne zvijezde iz regije.

Iva Radić, Iva Balent, Nina Badrić, Jovana i Željko Joksimović, Jelena Karleuša, Lepa Brena, samo je dio poznatih osoba koji su odlučili pohoditi glamurozni pir. Kako bi se pohvalili većina zvijezda slala je slike sa zabave i dijelila sa obožavateljima na društvenim mrežama.

'Vjenčanje. Ljubav', napisala je Iva Radić uz fotografiju na kojoj pozira odjevena u usku haljinu od crne čipke, na koju je iskombinirala zlatne sandale.

 

 


Lepa Brena je pak pozirala u društvu Ive Balent i voditeljice Jovane Joksimović, supruge pjevača Željka Joksimovića uz legendu 'U društvu najdražih', a kćerka Ivice Todorića uzvratila joj je statusom 'Kad sam bila mala željela sam biti Lepa Brena'.

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on


Mnoge je pak iznenadila slika Nine Badrić na kojoj domaća glazbenica pozira sa srpskom folk pjevačicom Jelenom Karleušom, a slika je u nekoliko sati dobila gotovo devet tisuća lajkova uz brojne komplimenete na račun dviju kolegica.
 

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on


Anja Stojković udala se za Huga Valentea, francuskog vozača trkaćih automobila, a ovo im je već treće svadbeno slavlje.
Friški bračni par prvo se vjenčao u veljači ove godine u Parizu u krugu obitelji, prije mjesec dana održali su svadbu na Azurnoj obali, a ovaj put svadbena svečanost održala se u Beogradu.

 

 

Naslovnica Showbizz