Mozaik Showbizz

ŠTO ĆE REĆI SPLIĆANIN?!

'Teško je biti razumljiv kada si oduvijek drugačiji!' Anezi šokirala otkrićem da se viđa s Lukom Rokom, evo što kaže o kontroverznom odnosu

ŠTO ĆE REĆI SPLIĆANIN?!

Atraktivna Vrsarka i BB protagonistica Anezi očito je odlučila što duže zadržati teško stečenu medijsku pažnju, pa sad sama, objavama na Instagramu, golica znatiželju svojih pratitelja. Izaziva, zeza se, prati reakcije.

Prije nekoliko dana je videom posvjedočila svoje zagrebačke susrete sa Splićaninom Nikolom Sedlarom Bogom, za kojeg je prilikom izlaska iz showa ustvrdila da bi ga voljela vidjeti vani.

"Mala Alena i ja napokon se upoznajemo bez kamera velikog brace. Ona analizira, a mene ni brigaaaa", napisao je Bogo pored njihove zajedničke fotografije.

Danas je odlučila dodatno zapapriti stvar, pa se javila videoobjavom sa kave sa svojim prvim i najstrastvenijim BB partnerom, osam godina mlađim Lukom Rokom Medunovićem.


"Da razjasnimo, dakle nismo u svađi, nismo u vezi, ali smo u lijepim prijateljskim odnosima!" - izgovorila je Anezi u kameru, te širenjem kadra otkrila tko se krije pored nje.

Objava je smjesta izazvala brojne "uspaničene" reakcije.

"Prijatelji s povlasticama?" - upitao je odmah najznatiželjniji.

Anezi je bila raspoložena pojasniti.

"Teško je biti razumljiv kada si oduvijek drugačiji. Ali, evo jedan za bolje razumijevanje: Slušaj kako je rečeno. Dakle, da i napišem: Prijatelji u lijepim odnosima. Unaprijed Vam hvala!".

Zaiskrilo među bivšim stanarima Big Brothera? Dalmatinci nerazdvojni nakon izlaska iz showa

"Jadan Bogo!" - zavapio je drugi.

"Šta kaže Bogo za Luku?" - zanimalo je trećeg.


Djevojke su, uobičajeno, bile raspoloženije za analizu.

"Samo ne popusti strastima...ne bi rekla da je on osoba za tebe..." - svitovala je jedna.

"Pa nisi obolila bit s tom destruktivnom ličnošću" - zaključila je druga.

Valja samo čekati što će novo Anezi snimiti... Za novu turu intriga, očito, Big Brother nije ni nužan.


 

 

 

Naslovnica Showbizz