Mozaik Showbizz

'Samo je išla na čevape'

BB Lucija umalo izazvala incident; na raspravu o njenim bosanskim korijenima burno reagirao brat

'Samo je išla na čevape'

Ma moš' govorit kontra mene i kontra cilog svita, ma neću da čujem ništa, ništa kontra Splita! Ka naš sadašnji "gradonačelnik" reka bi moj prijatelj Luciano Plazibat - napisala je na svom Instagram profilu jučer Lucija Stojak, ovogodišnja stanarka Big Brother showa uz svoju i sliku Željka Keruma na kojoj oboje na čelu imaju zalijepljenju fetu pršuta.

Splićanka je "skeč" s pršutom napravila u ožujku ove godine za vrijeme boravka u BB kući po uzoru na bivšeg splitskog poteštata koji je 2013. godine, tijekom kampanje, ponesen dobrom atmosferom učinio isto. (Ne)namjera greškica o "sadašnjem gradonačelniku" nije uopće zasmetala njenim brojnim pratiteljima te se smiješno prisjećanje na dane u BB kući svidjelo velikoj većini pa je slika ubrzo dobila gotovo 10 tisuća lajkova, a mnogi su joj uzvratili komplimentima poput:

"Najjača, legenda. I pršut ti dobro stoji", "Lipi pršut i kraljica", "Luce carice...srčana i jaka... Svima si im mast izvadila kad su zaslužili. Mlada i jaka lavica. Po meni ti si tamo jedina pokazala karakter. Nekad vrline nekad mane,a sve za ljude. A tek si u 20-ima!!!", "Bolje pršut nego da imaš picu na čelu". "Bolje tebi Luce stoji pršut nego Kerumu, svaka čast kraljice, najjača si i najlipša".
 Za razliku od usporedbe s Kerumom, neželjenu reakciju izazvao je pak jedan od komentara u kojem je pratitelj rekao da je Lucija zapravo iz Bosne, ne iz Splita.

"Bosna (Travnik) = Lucija Stojak Kakav Split?" - prokomentirao je pratitelj, a Lucijin brat mu ljutito uzvratio:

"Šta ona ima sa Bosnom majmune il' 'ko god da jesi? Javi se s pravog profila ako si faca. Ona Bosnu ni vidila nije, a to što su korijeni njezini od dolje kakve to veze ima. Al su roditelji Hrvati iz Bosne. Rođena je u Švicarskoj, a u Bosni nije provela dana svog života osim ako je išla na čevape nekad. Tako da ne pričaj gluposti 'ko god da jesi."

Lucija je odmah krenula smirivati situaciju:

"Hahaha, brader zašto se zamaraš sa nebitnim ljudima? Šta te to ima živcirat, meni je to zanimljivo čitat. Ipak bi svi oni koji se.. po meni guzice dali da mogu bit na mom mistu" - uzvratila je bez dlake na jeziku bivša stanarka BB kuće koju očito ne brinu mišljenja drugih ljudi. Ona gura svoj đir, baš kao i u BB kući.
 

 

Naslovnica Showbizz