Mozaik Showbizz

'DUŠO MOJA'

Šibenčanin Šime Bubica snimio sjajnu stvar s Rock akademijom, redatelj spota komentira: Prepustili smo se emocionalnom užitku

'DUŠO MOJA'

Nakon niza uspješnih glazbenih suradnji s Arsenom Dedićem, klapom Maslina, Mladenom Grdovićem, Renatom Sabljak, šibenski glumac i pjevač Šime Bubica predstavlja novu šansonu "Dušo moja" i to u kolaboraciji s Rock akademijom , koju je na tekst legendarnog Zvonimira Goloba uglazbio Toni Eterović.  

"Do suradnje sa zagrebačkom Rock akademijom došlo je slučajno. Pričao sam sa Majom Jakoliš, inače šibenskom akademskom sopranisticom koja na Rock akademji radi kao profesorica i rekao joj kako moram naći prateće vokale za nastup u Lisinskom povodom 20 godina Festivala dalmatinske šansone, a ona se odmah dosjetila kako bi mi mogla pomoći sa svojim vokalnim ansamblom i tako je sve krenulo..." - ispričao je Šime.
 
Nakon zapaženog nastupa u Lisinskom, rodila se ideja da se šansona predstavi u malo drugačijem ruhu, pa su Bubica i vokalisti ušli u glazbeni studio Tonija Eterovića. Za pjesmu je snimljen i spot kojeg potpisuju filmski redatelj Igor Jelinović i snimatelj Marko Jerbić, kojima je projekt predstavljao poseban izazov.  

"Pokušali smo pjesmu osloboditi žanrovskih konvencija i prepustiti je čistom emocionalnom užitku koji leži u njezinoj suštini. Nadamo se kako smo u tome i uspjeli..." - komentirao je redatelj Jelinović.

Videospot objavljujemo, pa procijenite sami...
 

Naslovnica Showbizz