Mozaik Showbizz

SVE JE PROŠLA

'Koncentrirala sam se na dupe!': Marijana Batinić 'opalila' žešći trening na Marjanu, objasnila je i što je muči

SVE JE PROŠLA

U stanci snimanja za RTL Televiziju i ostalih poslovnih obaveza, Marijana Batinić je iskoristila pruženu priliku za produženi vikend u rodnom Splitu, gdje se s guštom, barem nakratko, opustila od užurbane svakodnevice.

Fotografije koje je objavila na Instagramu otkrivaju da joj nije bio problem "upicaniti" se za đir po gradu, pri čemu je izabrala rutu bližu rodnoj kući, onu na Duilovu, zbog čega su je bolji poznavatelji recentnih splitskih neprilika upozorili da "pripazi na odrone".

Na potezu od Duilova do Stobreča, naime, zemlja se ponovno ovih dana krenula odronjavati, čime se i romantična šetnja uz more pretvara u svojevrsni "ruski rulet".


No sudeći po fotografiji koju je Marijana podigla na Instagram prije pola sata, ništa nasreću nije pošlo po zlu, a popularna voditeljica stigla je i na drugu stranu grada, na Marjan, gdje je prionula na sklekove.

Kako su ručkovi kod roditelja po svojoj su definiciji nešto što je i preobilno i prekalorično, ne čudi što je Batinić odlučila prije povratka pred kamere malo sagorjeti unešene kalorije.

"Nepravilan! Laktovi ti idu van!" - upozorio je pratitelj.

"Koncentrirala sam se na dupe..." - pojasnila je Marijana.

"Very well..." - zaključio je drugi.

Naslovnica Showbizz