Mozaik Showbizz

Obiteljske uspomene

Velika fešta u Splitu: Ana Zaninović pohvalila se važnim događajem

Obiteljske uspomene

Iako su trudnoću i porode odradile u strogoj tajnosti, daleko od očiju javnosti, sestre Lucija i Ana Zaninović malko su promijenile ploču nakon što su na svijet došli njihovi sinčići. Tu i tamo ipak odluče podijeliti neki privatni događaj, kao što je to ovoga puta učinila Ana. 

Ana je u nedjelju krstila svoga sinčića Tomu, a događajem se pohvalila i na Instagramu. Vesela ekipica, zajedno s bebom, fotografirala se pred crkvom Gospe od milosrđa na splitskom Žnjanu, a fotografije su objavili na društvenim mrežama. 
 

 

Jedna sa kumom Antom 😊 #slikanikaddosta #toma #krstenje #baptism

A post shared by Lucija & Ana Zaninović (@lucijanazaninovic) on


Za časopis Story presretna je sportašica otkrila i poneki detalj o "fešti". "Sve je prošlo jako dobro i po planu. Nakon crkvenog obreda dan smo obilježili zajedničkim ručkom kojem je prisustvovalo četrdesetak ljudi", ispričala je.

Dodala je i kako je kum četveromjesečnom Tomi bio rođak njenoga supruga Duje Đapića, koji je spremno pozirao s bebom u naručju.

Sestra Ana prolazi 'generalnu probu, jer i ona samo što nije': Lucija Zaninović rodila u tajnosti, sad se tek saznalo kad je i kako na svijet stigao maleni Ervin

Presretna Ana odjenula je bijelu čipkastu haljinicu, dok je sestra stigla u rozoj romantičnoj opravici. Lucija je, kako je također objavila na društvenim mrežama, svojeg sinčića Ervina krstila u veljači, pa je ovaj događaj samo zaokružio veliku sreću u obitelji.

 

Naslovnica Showbizz