Mozaik Showbizz

Od cifre boli glava

Ne pita za cijenu: najzgodnija Viktorijina 'Anđelica' stiže na Jadran, evo koliko će ukupno 'iskeširati' za samo deset dana

Od cifre boli glava

Ljepote Jadrana prepoznali su turisti diljem svijeta, pa nije ni čudo da je oduševljenost zahvatila i neke poznate face. Adriana Lima, prema mnogima najzgodnija Viktorijina 'Anđelica', ali i jedna od najbolje plaćenih manekenki na svijetu, za povratak u ove krajeve ima i valjan razlog.

Njen bivši muž, srpski košarkaš Marko Jarić, predstavio joj je još davno ljepote jadranske obale, a od tada se Lima svake godine vraća na istu lokaciju. Iako je brak u međuvremenu propao, njeno oduševljenje Crnom Gorom nije splasnulo.

 

⭐️Gospa od Skrpjela⭐️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on


U Svetom Stefanu je ljetovala prošle godine, a kako piše Blic, uskoro se sa svojim kćerima vraća na isto mjesto. Navodno je već rezervirala apartman gdje namjerava doći u kolovozu. 

Srpski mediji prenose i iznos koji će ukupno iskeširati, a od cifre zaista može zaboljeti glava. Noć u luksuznom resortu iznosi oko 1800 eura, a ukupno će, za deset dana koje namjerava tamo provesti, isplatiti gotovo 20 000. 

"Apartman u kojem će boraviti gledat će na more, imat će privatan bazen, a bit će opremljen u tradicionalno modernom stilu. Adriana ne štedi kad je dobar odmor u pitanju, pa je tako unajmila i manju jahtu kojom će ići u obilazak ostalih mjesta'', kaže za Blic izvor koji potvrđuje manekenkinu rezervaciju.

Uza sve što je nabrojano, Limi će biti osiguran i zaštitar, kao i dadilja za djevojčice. 
 

 

🦋BRAZILIAN EXPLORER TAKING OVER THE WORLD🦋 KOTOR ⭐️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Naslovnica Showbizz