Mozaik Showbizz

Malo skromnije

Zanosna Splićanka čestitala mužu godišnjicu izazovnom fotografijom, a iznenadila je ovaj put i lokacijom: umjesto egzotike, slavilo se u jednom dalmatinskom gradu

Malo skromnije

Mia Jurilj, koju u rodnome Splitu sigurno još neki pamte kao Franić, ne objavljuje (pre)često na društvenim mrežama, ali zato nikada ne propusti priliku čestitati mužu godišnjice, obljetnice, rođendane...

U braku je već godinu dana s našim poznatim poduzetnikom Draganom Juriljem, a ljubav cvjeta naočigled svih njenih pratitelja. Nije im strano objaviti svako malo 'potvrdu' svoje veze, jer količina prisnosti izvire iz svake nove fotke.

Unatoč razlici u godinama, par ima dosta toga zajedničkoga. I Dragan je, baš poput svoje odabranice, 'slab' na egzotične resorte i daleke države. Nema gdje Jurilji nisu bili; od Maroka do Tajlanda, nijedna lokacija nije im 'strana'.

 

A post shared by Mia (@mrs.mia.jurilj) on

 

 

A post shared by Mia (@mrs.mia.jurilj) on


Sreća da su se našli, pa zajedno uživaju u luksuzu, a za proslavu godišnjice braka odlučili su se ponovno ne štedjeti. Začudo, ovoga puta nisu 'potegli' do Tajlanda ili Šri Lanke, već slave u popularnom zadarskom hotelu Falkensteiner. Malo skromnije no inače, moramo priznati.

Mia je mužu odlučila čestitati i izazovnom fotografijom, pa je pozirala u bazenu, s leđa i napisala dirljivu posvetu.

"Sretna prva godišnjica dragi mužiću... 04.04.2017. Voli te Mia", objavila je i rastopila pratitelje.
 

 

Happy 1st wedding anniversary dragi mužiću... 04.04.2017. 💍 Love, M #blackspa #falkensteiner

A post shared by Mia (@mrs.mia.jurilj) on

 

Naslovnica Showbizz