Mozaik Showbizz

'LJUBAV JE NA SELU'

Najstariji farmer oduševio je gledateljice, stigle su i neke neočekivane gošće, a jedan natjecatelj uspio je šokirati Marijanu Batinić; pogledajte tko sve nastavlja svoju potragu za srodnom dušom

'LJUBAV JE NA SELU'
Miljenko Mišić
Miljenko Mišić
Vatroslav Tijan
Vatroslav Tijan
Mladen Vidulin i Ljubica
Gospođa Rasema koji je Ivan Kosar 'opčinio'
Ivan Kosar
Josip Ćitirović

 

Gledatelji su već imali priliku upoznati farmere nove sezone RTL-ove emisije "Ljubav je na selu", a u večerašnjoj su epizodi saznali i tko je sve za sada prošao dalje.

Pun kovčeg pisama za nastarijeg farmera 
 
Miljenko Mišić


Sedamdesetogodišnjeg Miljenka Mišića iz Čibače kraj Dubrovnika, ujedno i najstarijeg kandidata, Marijana Batinić razveselila je kovčegom prepunim pisama, a srca gledateljica osvojio je i Josip Ćitirović iz Benkovca koji je otkrio da su ga sve žene do sada samo iskorištavale. 

- Te žene koje sam nazvao preko oglasa i koje su rekle da traže dečka za ozbiljnu vezu, one su tražile po sto eura za put jer nemaju kako doći, a kada sam ja rekao da ću sjesti u auto i doći do njih, nisu željele -  iskreno je kazao Josip.

'Nadao sam se da neću proći'

Dalje je prošao i Vatroslav Tijan koji je život u Zagrebu zamijenio onim u Ražancu podno Velebita, rodnim mjestom svoje majke. 

Domagoj Škobić iz Aljmaša dobio je sedam pisama, a Marijana je od njega dobila buketić cvijeća.

- Ja sam se iskreno nadao da neću proći! -  kazao je Marijani koju je to nemalo iznenadilo, a više detalja saznat ćemo u sutrašnjoj emisiji.
 
Domagoj Škobić


Dalje nisu prošli...

Nešto manje sreće imao je Ivan Marenić iz Košutarice kraj Jasenovca koji sa dva pisma nije prošao dalje, ali možda upravo jedna od djevojaka koja mu se javila bude i 'ona prava'.

Mladen Vidulin iz Červara nije dobio nijedno pismo, ali je zato dobio gošću.

 - Ja sam odlučila doći i upoznati se s gospodinom koji mi je bio drag kad sam ga vidjela u emisiji - kazala je Ljubica iz Pule koja je u emisiji sudjelovala i prošle godine.

Ivan Kosar iz Popovače za Marijanu je pripremio pravi doček, a otkrio je i da je već pokušavao naći srodnu dušu putem oglasa. 

- Nažalost nema pisama za tebe - kazala mu je Marijana, no šokirala ga je kad je pred njega dovela damu koju je priznala da ju je 'opčinio' kada ga je vidjela na konju.

Koji će još kandidati proći dalje, doznat ćemo sutra, od 20 sati, na RTL-u. 
Naslovnica Showbizz