Mozaik Showbizz

U STABILNOM STANJU

Terminator u svojoj najtežoj borbi: bivšem guverneru Kalifornije i legendarnom glumcu hitno operirano srce

U STABILNOM STANJU

Bivša holivudska zvijezda i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger hitno je povrgnut operaciji na otvorenom srcu nakon komplikacija tijekom operacije srčanog zaliska, navela je u petak informativna stranica TMZ.

Operacija je trajala nekoliko sati, navodi ta uglavnom dobro obaviještena stranica i precizira da je pacijentovo stanje stabilno.
Sedamdesetogodišnji Schwarzenegger u četvrtak je došao u bolnicu Cedars-Sinai na operaciju srčanog zaliska. Stranica TMZ navodi da su tijekom operacije nastupile komplikacije.

To nije prva operacija srca glavnog junaka "Conana" i "Terminatora". TMZ navodi također da njegovi srčani problem nisu povezani s uzimanjem steroida, već su naslijeđeni.

U svojoj biografiji iz 2012. "Totalni opoziv: nevjerojatna i istinita priča mog života", Arnold Schwarzenegger otkriva da nije želio trudnoj supruzi Mariji Shriver reći da odlazi na prvu operaciju srca pa joj je rekao da ide na odmor u Meksiko. Liječnik mu je tada rekao da je lud, ispričao je glumac na kanalu CBS.

Schwarzenegger  je rođen 30. srpnja u1947. u Austriji, a 2003. je postao guverner Kalifornije i 2006. je dobio novi mandat. Tu dužnost napustio je u siječnju 2011. i od tada je istaknuti aktivist protiv klimatskih promjena.

Naslovnica Showbizz