Mozaik Showbizz

poslije svi na after

Tražit će se karta više: otvoren dodatni sektor za rođendanski tulum Željka Joksimovića u Spaladiumu

poslije svi na after

Veliki rođendanski tulum i koncert priprema najpopularniji glazbenik u regiji, Željko Joksimović. U splitskom Spaladiumu veliki koncertni spektakl zakazan je za 20. travnja, a vi odmah potražite ulaznice na svim pretprodajnim mjestima Adriaticketa.

"Nije ljubav stvar", "Varnice", "Milimetar", "Žena za sva vremena" dio je pjesama koje će odjekivati Spaladiumom na radost velikog broja publike koji će se tada naći u Splitu. Ulaznice za koncert koji se već duže vrijeme s nestrpljenjem očekuje u prodaji su na svim pretprodajnim mjestima Adriaticket-a, a u prodaju su puštene ulaznice i otvoren dodatni sektor, stoga već sada nabavite svoje ulaznice. U ponudi su još uvijek i Fan Pit ulaznice za najvjernije obožavatelje, koje možete nabaviti odmah kao i sve ostale ulaznice.

Veliki službeni after party sprema se u Clubu Merit Lav, gdje će svi ljubitelji Željka Joksimovića imati priliku za fotografiranje i druženje s omiljenim pjevačem. Stoga ne propustite druženje i zabavu koje na dan koncerta u Splitu neće nedostajati.

Posljednji koncert Željka Joksimovića u Spaladiumu 2014. dokazao je koliko je ovaj glazbenik popularan i tražen, stoga već sada nabavite svoje ulaznice, zabilježite datum 20. travnja i ne propustite zabavu koja počinje od 20.30 sati.

Naslovnica Showbizz