Mozaik Showbizz

'Po splitski'

Marijana Batinić proslavila rođendan u ženskom društvu, prijateljice Gruica, Rađa i Dvornik složne su u zaključku: Bilo je top!

'Po splitski'

Veselo je sinoć 37. rođendan proslavila Marijana Batinić. 'Po splitski', kako je sama napisala, i u ženskome društvu. Ugodna večer bila je 'top', složile su se njene uzvanice, a kao dokaz priložile su jednu jedinu fotografiju.

Koja je pomalo loša, poprilično mutna, ali upravo zbog toga - iskrena i najbolji pokazatelj koliko su se cure zabavljale. Pa tko ima vremena za selfije, namještanje, poziranje i ostala 'opterećenja'? Ako ima smijeha, zabave i zanimljivih tema za 'ćakulu', nema mjesta za fotografiranje...

Prijateljica Gruica objavila je na svome Instagramu upravo tu fotografiju, a složila se i sama da nije baš 'najoštrija'. Među desetak nasmijanih žena uspijevamo prepoznati slavljenicu, 'ubrali' smo ozbiljnu Viktoriju Rađu, kao i samu Gruicu koja je okupirana balonima u obliku brojeva 3 i 7. 

Bila je tu i Sonja Dvornik, koja je fotkom oduševljena. 'A slika nam je grozna', uzvratila joj je na to Gruica, ponovno se opravdavajući pratiteljima. 'Jel to znači da je rodendan bio top, ako nam je ovo najbolja slika?!'

Fanovi pak uopće nisu primijetili kvalitetu 'slike', više su se bazirali na izgledu slavljenice.

'K'o da joj je 27!', komentirali su iskreno zgodnu Batinić, koja uistinu, u zadnje vrijeme pogotovo, izgleda poput djevojčice. I njen je mladenački 'outfit' bio u skladu s tim.

Naslovnica Showbizz