Mozaik Showbizz

TAJNE I LAŽI

Raspada li se Big Brother?! Još jedan stanar iznenada napušta kuću, gledatelji se pitaju što se događa

TAJNE I LAŽI

Što se događa s ovogodišnjim Big Brotherom, raspada li se ili je riječ o pomno planiranoj koncepciji? - pita se sve više gledatelja, a iz produkcije potvrđuju kako će u utorak još jedan stanar napustiti kuću.

Navodno, Big Brother je prevrtljiv, baš kao i veljača, pa će ponovno zapapriti stanarima, promijeniti pravila te im otkriti da ih je lagao i varao... U skladu je to s ovogodišnjim sloganom showa "tajne i laži'...

Stanari nemaju pojma što ih sutra očekuje, no sigurno se ne nadaju onome što im je veliki brat odlučio pripremiti. Naime, za vrijeme trajanja dnevne emisije koja počinje u 21.20, stanarima će se uživo iz tajne kuće javiti Antonija Blaće s ne baš dobrim vijestima.

Kazat će im kako je Big Brother promijenio pravila, te da glasovanje za nominacije putem sms-a i telefona upravo završava, a zatim će netko od nominiranih odmah napustiti kuću!

Tko će to biti, otkrit će se sutra, a fanovi očekuju da se stvari konačno malo zahukaju jer većina procjenjuje kako je ovogodišnje izdanje - dosadnjikavo.

Naslovnica Showbizz