Mozaik Showbizz

ISPOVIJESTI U BB-u

'Njih dvije su mi prišle na Zrću, pa smo zajedno...': stanari otkrili najluđe erotske i ljubavne avanture koje su prošli

ISPOVIJESTI U BB-u

Gledateljima Big Brothera Kaštelanin Tomislav Roso možda izgleda kao povučen i samozatajan tip i premda dosad nije pokazivao izrazit interes za neku od stanarki, čini se da je 26-godišnjak privatno itekako zanimljiv djevojkama.
Stanarke BB kuće su, naime, izvršavajući dani im zadatak da u razgovorima sa stanarima izvuku što više pikanterija iz njihovog intimnog života, od Tomislava izvukle priznanje da je nedavno prekinuo dvogodišnju vezu.
- Nakon dvije godine već počneš razmišljati o nečemu ozbiljnijem. Shvatio sam da to nije to - otkrio je Tomislav. Ispričao je i kako je u Parizu doživio strastveni odnos s jednom atraktivnom djevojkom.


Antonio je, po tko zna koji put, ustvrdio da je Lucija karakterno tip djevojke na kakve on "pada", a izgledom da je to Anezi. Otkrio je i svoju vruću epizodu sa Zrća.
- Bio sam s dvije djevojke zajedno. Bilo je to na Zrću. Prišle su mi dok sam ispijao piće, a kasnije smo se proveli... - ispričao je Antonio. 

Naslovnica Showbizz