Mozaik Showbizz

TEMPO JE UDARNIČKI

Antonija Blaće otkrila kako je satravena pala kao pokošena, fanovi zabrinuti: Ukočit ćeš se, ženo!

TEMPO JE UDARNIČKI

Je li šibenska voditeljica ovako pregažena samo radi zahuktalog Big Brothera ili su u kombinaciji i druge obaveze, Antonija Blaće nije otkrila, ali je svojim pratiteljima povjerila da se osjeća loše "kao da je ponedjeljak".
Stanje je dočarala fotografijom na kojoj je kao pokošena pala na fotelju, na kojoj je i ubila oko, na što su zabrinuti fanovi krenuli upozoravati kako će "iskrivit kičmu" i "ukočit vrat".
Jedan posebno joj sklon gledatelj diskretno je primijetio kako je Tonka "lijepa i kad odmara", na što mu je voditeljica uzvratila komentarom "uf, kako da ne!".

 

Feels Like Monday 😫😫😫😫

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Antonijin izgled, kako god krene neki show kojeg vodi, redovito postaje tema razgovora, pa je tako i s aktualnim BB-om, a komentari su dijametralno različitii. Jedni od sveg srca hvale styling poput ovog od prošlog vikenda (kojeg je složio Marko Grubnić), dok se mnogima "to ništa ne sviđa" i Šibenka im je najdraža u svom "casual" izdanju".
Kako je Big Brother tek krenuo, u svakom slučaju, Tonka mora biti spremna na intenzivan poslovni ritam, a gledatelji na njezine modne egzibicije...

 

 

A u medjuvremenu... puse svimaaa❤️

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

 

Naslovnica Showbizz