Mozaik Showbizz

'Pobijediti, pa se gristi'

'Gradim stil koji nije kopija': Antoniju Blaće svi uspoređuju s jednom našom poznatom voditeljicom, primjećujete li sličnost?

'Pobijediti, pa se gristi'

Kako je krenula nova sezona najpopularnijeg reality showa kod nas, Big Brothera, sve su oči uprte u 'vodilju' stanara, Antoniju Blaće. Ne usmjerava samo natjecatelje, već uspješno balansira između voditeljice emisije i komentatorice zbivanja 'na licu mjesta'.

Stanari joj znaju svašta 'servirati', dočekati ju s onakvim izjavama na koje obično svi ušutimo, jer nam nije jasno što je pjesnik htio reći, ali Antonija je dosad loncima bila itekako dobar poklopac.

Ta njena britkost zaradila joj je i titulu uzorne voditeljice, pa su je mnogi usporedili s jednom od naših najelokventnijih i najbržih na jeziku voditeljica, Danijelom Trbović. Za 24 sata Antonija je otkrila što misli o tome.

"Bio mi je veliki kompliment, pa čak i uzbuđenje, kad me Daniela prvi put javno pohvalila. Britka Daniela hvali mene? Nemoguće. Bila sam sretna da sam uopće primijećena na voditeljskom nebu i zauvijek ću biti zahvalna za sve riječi potpore starijih kolega koje sam dobila. Ponosim se i komplimentom Saše Zalepugina još u mojoj davnoj prvoj sezoni vođenja i tad sam se skoro izvrnula kad sam pročitala kompliment. A što se tiče usporedbi, uopće mi ne smetaju, dapače! Dobrodošle su. Iako se nadam da sam izgradila neki svoj stil koji ipak nije kopija", rekla je Tonka, kako ju nazivaju njeni fanovi.

 

Zagreb, 12 stupnjeva. ☀️ #ootd

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Oni koji prate emisije uživo, sigurno su primijetili da Antonija često ne bira riječi, pa ponekad zna zvučati i odviše strogo.

"Morate me baš pogoditi u žicu ili povrijediti da odbrusim. Jezik mi je brz, ali zapravo ne volim te situacije. Odbrusit ću, poklopiti, ‘pobijediti’, ali onda ću se pola dana gristi. Radije biram biti ljubazna. Imaju ljudi dovoljno svojih problema, još im samo ja trebam da ih živciram", našalila se Blaće.

 

Naslovnica Showbizz