Mozaik Showbizz

'Ispleskala bi je!'

Antonija Blaće poklopila pratiteljicu nakon odvratnog komentara: Oprostite, nisam znala da ste vi moj ginekolog

'Ispleskala bi je!'

Da ljudi znaju biti bešćutni i zlonamjerni, znamo, nažalost, iz iskustva. Ili barem velika većina nas, osim ako ima onih sretnika koje ljudska zloba nikada nije, ni krive ni dužne, opekla. Ali oni su u tom slučaju vrlo vjerojatno dosad živjeli ispod staklenoga zvona, a tamo loših namjera nema.

Ponekad je zloba pak toliko jadna da jednostavno postaje besmislena. Odvratan komentar možda je i na trenutak uboo Antoniju Blaće, ali iz cijele je situacije jasno tko je tu 'niži od poda'.

Jedna je pratiteljica poznatoj voditeljici, iz tko zna kojega  frustriranog razloga, uputila komentar koji su ostali užasnuto okarakterizirali kao 'odvratan'.

Na jednu njenu objavu na Instagramu, bez veze s vezom, komentirala je outfit koji je Blaće odjenula, bez da se dotakla odjevne kombinacije. Posegnula je u privatnost i uputila nizak udarac.

"Što sve to vrijedi kad ne može imati djecu?", komentirala je.

Nije trebalo dugo da joj Blaće odgovori, a lijepo ju je poklopila.

"Oprostite, nisam znala da ste vi moj ginekolog", posprdno je uzvratila.

Nadovezali su se i ostali zgađeni pratitelji.

"Koji komentar... strašno jadno!!! Alapača se javila. Kako mi takvi komentari smetaju, pa za ne povjerovati!!!"

"Postoji li još koja zlobnica osim tebe? Tako nešto da izusti kakav blesavi mudonja, ne bih se ni osvrnuo, ali žena ženi, prosto ne mogu vjerovati, bezosjećajna sramotnica ženskog roda", uzvratio je jedan zgroženi pratitelj.

"Ma ove ludjakinje ljubomorne, uf šta mrzim ove frustrirane žene, Antonija top si i uživaj, pusti ovu lapaču. Da mi je sad blizu ja bi je ispleskala!"

"Kako zlobno, komentirati nekoga na ovakav način ne odaje vas kao previše sretnu osobu, sa djecom ili bez... pa promislite malo o tome!"

 

Naslovnica Showbizz