Mozaik Showbizz

Sve uduplo

Savršen dan za šetnjicu po Rivi: Zaninovićke izvele sinove u đir, a potrudile su se i uskladiti od glave do pete

Sve uduplo

U moru mladih mama koje su današnji sunčani dan iskoristile kako bi svoje prinovice izvele u šetnju, poglede su plijenile splitske tekvandoašice Lucija i Ana Zaninović.

Poznate blizanke odlučile su sinčiće Tomu i Ervina pokazati svijetu, a kako su se njima već pohvalile na društvenim mrežama, bio je red da ih konačno pokažu i uživo. Novopečene majke nisu skidale osmijehe s lica, veselo 'ćakulajući' i vozajući kolica duž Zapadne obale.

Ana i Lucija Zaninović otkrivaju male tajne 'duplog majčinstva': 'Kad jedna ima obveza, druga ih čuva, a ako treba, obojicu i podoji!'

Kao i uvijek, modno su se uskladile, a osim popeglanih frizura i kaputića, odlučile su se i za iste sunčane naočale. U 'rebama' i tenisicama je najudobnije, pa nisu puno eksperimentirale. Kako im je modni izričaj i inače prilično sličan, svaki odabir jedne samo je 'varijacija' na temu druge.

Veselo je kod Zaninovićki; 'duplo majčinstvo' pokazalo se kao pun pogodak, kako su same nedavno ispričale, a iz fotografija koje je 'uhvatio' naš reporter jasno je da blizanke cvjetaju.

Naslovnica Showbizz