Mozaik Showbizz

Triba probat'!

Crveno donje rublje, a u ponoć - u krevet? Naše poznate dame drže se novogodišnjih rituala, a za ove kažu da donose sreću

Triba probat'!

Nitko nije praznovjeran sve dok ne ugleda crnu mačku. Ili se, ne daj Bože, razbije ogledalo. A ne volimo baš sjediti ni na rubu stola, držati torbe na podu ili imati ikakve veze s brojem 13. 
Ali, naravno da nismo praznovjerni, to su priče kojima su plašili malu djecu.
Ipak, ulazak u Novu godinu ne prepuštamo slučaju. Vrijeme je to kada sva naša djetinja, isprazna vjerovanja izađu na površinu, pa činimo sve što je u našoj moći kako bismo si osigurali plodniju i sretniju novu godinu. 'Bit će bolja od prošle', uvjeravamo se dok navlačimo crveno donje rublje.
Ili pak punimo novčanik preostalim novcem od kupovanja božićnih darova, pokušavajući prizvati sreću i na tom planu. Ponoć, navodno, treba dočekati punoga novčanika i punoga stomaka, pa nam u idućoj godini neće ničega manjkati.
Navodno.
Naše poznate dame otkrile su kojim se to one sitnim praznovjernostima vode na dočeku, kao i koje smatraju stvarno 'sretnima'.

 

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on


'Što se tiče praznovjernih novogodišnjih rituala, moram priznati da ih nemam. Jedino u što vjerujem i čega se držim svaki doček je to da se okružim s najdražim ljudima, vjerujem da to donosi sreću u Novoj godini', priznala je iskreno Ivana Lovrić za časopis Story.
Nova pjevačica Colonije vodi se onim 'dobrim starim pravilom' da su 'najlipše stvari u životu džabe', a tako savjetuje i svojim obožavateljima.


Marijana Batinić 'pala' je ipak na jedan seksi ritual...
'Moram priznati da inače ne vjerujem u takve stvari i da to baš nisam dosad radila, ali ove godine sam čisto iz fore odlučila odjenuti crveno donje rublje za kraj godine', priznala je voditeljica.
Lijepa Makaranka Kristina Šalinović ne vjeruje u takve stvari, pa će ponoć dočekati - u krevetu.
'Apsolutno mi to ne predstavlja nikakvu posebnu važnost', tvrdi manekenka koja će pečenu svinjetinu i grožđe na dočeku prepustiti onima malko lakovjernijima od sebe.

 

Zadnji miris mora..borovine..zadnje suncanje..zadnje uzivanje na plazi..za 2017.u godinu.. Od kad sam se preselila u Makarsku u 5om osnovne, svaki slobodni trenutak sam provodila na plazi, mastajuci o svojoj buducnosti..o svom salonu..svojoj karijeri..svojoj buducnosti..buducoj obitelji.. jer ni jedan odmor, ni jedna kava se nije mogla usporediti sa slobodom koju osjecam dok zurim u beskonacno plavetnilo mora i crnilo svemira, dok mi se valovi i zvijezde smijese...jer cu uvijek radje biti vuk samotnjak s glavom jednoroga koji moze prijatelje nabrojat na prste jedne ruke, nego biti klon okruzen s laznim ljudima koji samo cekaju los momenat u tvom zivotu.. . . . . . . Collaboration inquiries - DM or email 🖤 #collaboration #ambassador #entrepreneur #influencer #rockandroll #rockstyle #model #alternativemodel #ootd #follow #kristinasalinovic #vsco #vscocam #huawei #huaweihrvatska #instapic #boohoo #black #fashion #instafashion #hat #boohoostyle #etno #etnostyle #madeincroatia #birthdaygirl

A post shared by Miss BlackUnicorn (@kristinasalinovic_) on

 

Naslovnica Showbizz