Mozaik Showbizz

PJEVAČ OTVORIO DUŠU

Stavros iskreno o životu i drogi i sinovoj bolesti: Nosit ću taj moj križ, a on je stvarno toliko težak da mi ga već jedva leđa nose...

PJEVAČ OTVORIO DUŠU

"Sve sam živo probao. I alkohol i drogu. Bilo je svega. Svašta sam u životu prošao i na vrijeme sam povukao ručku kočnicu. Vrlo je bitno da čovjek zna kad će potegnuti ručnu. Trošio sam nemilice. Dok sam bio bubnjar zarađivao sam jako puno novca. Sve što sam zaradio, sve sam potrošio. Nije ostalo niti lipe!" - otvorio je dušu pred kamerama Nove TV Jasmin Stavros.

Splitski pjevač je ustvrdio kako se prekretnica dogodila se nakon što je upoznao suprugu.

- Oženio sam se i sve se promijenilo na bolje. Počeo sam živjeti neki drugi život. Ali dobro da sam prošao sve jer neke stvari čovjek ipak treba proći. Ništa u životu ne bih mijenjao - podvukao je zabavljač u IN magazinu.Na novom albumu Stavros je posvetio pjesmu majci, a ono što je javnosti manje poznato, a itekako je obilježilo život poznatog Splićanina, jest bolest sina Kreše, koji je s tri godine u bolnici zaražen meningitisom, nakon čega je dobio hidrocefalus.

Otada je prošao brojne operacije, nije samostalno sposoban za puno toga u životu.

- Obično kad želimo nešto na silu napraviti, sve se izjalovi. Bog jednostavno ima svoj plan. Tako i dokad ću ja nositi taj moj teški križ, a on je stvarno toliko težak da mi ga već jedva leđa nose. Pretežak je - priznao je bez zadrške Jasmin.

Naslovnica Showbizz