Mozaik Showbizz

SVE JE SPOJILA

'Zar je važno dal' se peva ili pjeva?': Lepa Brena okupila hit glumce u projektu kojim najavljuje film i dokumentarac koji će puno toga razotkriti

SVE JE SPOJILA

Lepa Brena upravo je predstavila novu pjesmu "Zar je važno da l' se peva ili pjeva" te prateći video spot, u kojem je okupila jaka glumačka imena koja imaju uspješne karijere u svim zemljama nekadašnje države.

Emir Hadžihafisbegović, Enis Bešlagić, Dragan Bjelogrlić i Nikola Kojo, zajedno s nekadašnjim članovima benda Slatki Greh, u novom spotu iščitavaju scenarij za film kojeg se očito jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora sprema snimiti, za njezine obožavatelje dugo iščekivani 4. dio mega popularne sage "Hajde da se volimo".

Spot je sniman u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu te je očito pompozna najava novog ambicioznog poduhvata, o kojem je najveća ex yu estradna zvijezda rekla sljedeće:

"Ovom znakovitom pjesmom najavljujem početak velike svjetske turneje; očekuje nas preko 60 koncerata u dvoranama od Australije preko Europe do Amerike i Kanade. Kruna svega bit će jedan ekskluzivni dokumentarac u kojem će publika prvi puta vidjeti mnoge neobjavljene snimke iz moje dosadašnje karijere, a razmišljamo i o četvrtom dijelu filmu 'Hajde da se volimo'.

To će biti moja iskrena hvala fantastičnoj publici svih generacija koja me 35 godina vjerno prati i bez koje nikad ne bih mogla biti Lepa Brena...".
 

 

Naslovnica Showbizz