Mozaik Showbizz

Nema više neizvjesnosti

Oliver stao na kraj nagađanjima u vezi splitskog nastupa: Čini mi se da bi moglo bit lipo i čekan taj dan... Kad san bija 20 godina star, to mi je bilo nezamislivo!

Nema više neizvjesnosti

U ugodnoj i spontanoj atmosferi danas je u Splitu održana press konferencija povodom nadolazećeg rođendanskog koncerta Olivera i Zagrebačke filharmonije u Spaladium Areni u petak 15.12.2017.

Presicu je vodio Renco Posinković iz Spaladium arene, a uz njega i splitsku legendu, naravno, bili su tu i maestro Alan Bjelinski te Ante Gele.

"Čini mi se da bi moglo bit lipo i čekan taj dan... Sedamdeset godina navršenih, kad sam bija dvadeset godina star, sve mi je to bilo nezamislivo...", otvorio je Oliver srce sugrađanima.

Slavlje Oliverovih 70 započelo je u ožujku u zagrebačkoj Areni, a Oliverov grad čuvao se kao događaj uoči glazbenikova rođendana. Oliver i Zagrebačka filharmonija prvi puta će se predstaviti Splitu u toj postavi. Među svim galzbenicima vlada iznimno uzbuđenje uoči koncerta, a gradski kuloari naveliko bruje o ogromnom interesu Oliverovih sugrađana za ovaj izniman događaj.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaju su krenule danas, točno u 13 sati, a možete ih kupiti online (na www.eventim.hr), kao i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Cijene se kreću od 190kn (gornja tribina) do 260kn (vip parter).

Naslovnica Showbizz