Mozaik Showbizz

'bit će velika'

Žanamari se sprema na veliki zahvat: ovaj dio njenog tijela više neće izgledati ovako 'djevičanski'

'bit će velika'

Žanamari Perčić spremna je za novu tetovažu. No ipak, nije joj svejedno, i pomalo je hvata trema. Mora skupiti hrabrosti do subote, termin je već dogovorila.

- Ovo je možda zadnji put da vidite moj lijevi bok u ovako 'virgin skin' izdanju.

Tetovaža će biti velika i raditi ću je u dvije faze... Al' da se bojim, bojim se... Kao i prvi put... Al' na kraju sam bila prezadovoljna i dan danas volim svoje krilo na leđima i njegovo značenje.

Novu tetovažu posvećujem svojoj predivnoj obitelji, predstavljati će naš sretan brak, i našu malu ljubav koju je naša ljubav stvorila - napisala je Žanamari uz fotografiju na kojoj se precizno vidi lijevi bok, gdje planira tetovažu.

Jedva čekamo to vidjeti.

 

 

Skupila sam svoj 'stash' Lux kremica za tetovaže 'Tattoo Nano Shock', sad još samo moram skupiti hrabrosti za ovu subotu! Termin je dogovoren i ovo je mozda zadnji put da vidite moj lijevi bok u ovako 'virgin skin' izdanju 😲 Tetovaža će biti velika i raditi ću je u dvije faze... Al' da se bojim, bojim se... Kao i prvi put... Al' na kraju sam bila prezadovoljna i dan danas volim svoje krilo na leđima i njegovo značenje. Novu tetovažu posvećujem svojoj predivnoj obitelji, predstavljati će naš sretan brak, i našu malu ljubav koju je naša ljubav stvorila... ❤️ Jedva čekam! #samohrabro #newtattoo #soon #tattoo #backpiece #hiptattoo #tattoocare #motivation #inked #curves www.lux-factor.com 📸 by @joshuamacks

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)


 

 

 

Naslovnica Showbizz