Mozaik Showbizz

Na snimanju 'Mamma Mie'

Zbunili furešte: natpisi na grčkom prekrili viške zgrade, a zbog plavog fiće i kovrčavih perika mnoge je mještane uhvatila nostalgija

Na snimanju 'Mamma Mie'

Iako je od samoga početka najavljeno da će Vis za potrebe snimanja filmskog spektakla 'Mamma Mia'  glumiti izmišljeni grčki otok Kalokairi, mnoge je jutrošnji prizor ipak uspio iznenaditi.

Pospani furešti zacijelo su se zbunili kada su na viškim zgradama osvanuli natpisi na grčkome, a ni domaćima ništa nije bilo jasno. Trajektnom lukom jutros je, naime, šetkarala ekipa koja kao da je ispala iz 70-ih, a osvanuo je tamo i plavi Fićo. Nekad popularna 'Zastava' bila je hit otprilike u isto vrijeme kada su se nosile odjevne kombinacije u kojima je Visom prošetala ekipa statista najranije ujutro.Kolektivnu zbunjozu otklonio je dolazak ostatka ekipe 'Mamma Mie'. Snimatelji i glumci stigli su u trajektno pristanište kako bi snimili najavljene scene, a za te potrebe luka je pretvorena u 'Malu Grčku'.

Svo je to šarenilo privuklo i mnoge zaintrigirane promatrače, pa su nadobudni mještani stajali i promatrali set sa zanimanjem, a neke je zasigurno uhvatila i nostalgija za nekim jednostavnijim vremenima.

 

Naslovnica Showbizz