Mozaik Showbizz

Zabranio joj da govori?

Ukrajinski poduzetnik našu je misicu navodno 'vezao' strogim predbračnim ugovorom: 'O privatnosti neću jer ne smijem!'

Zabranio joj da govori?

Nakon što se medijima proširila vijest da se Melita Fabečić vratila u Zagreb, krenula su i šuškanja oko njenoga razvoda od ukrajinskog tajkuna Aleksandra Onišenka. 

Tajni razvod naše misice i ukrajinskog tajkuna: dok on tulumari u Miamiju, ona se ponovno uselila u majčin stan u Zagrebu

Četrdesetosmogodišnji ukrajinski poduzetnik oborio je s nogu našu Melitu, a 'mlada i neiskusna', u brak je ušla, po riječima nekih, ipak 'prenaglo'. Prije nekoliko tjedana ponovno je uselila u majčin stan, pa su mnogi taj podatak shvatili i kao konačnu potvrdu razlaza.

No, na bilo kakve upite o svojoj bračnoj situaciji bivša Miss Universe Hrvatske ne odgovara jer 'ne smije'. 

''U braku? Pa znaš što, rekla sam o privatnosti neću ništa, baš ništa jer ne smijem'', odgovorila je na pitanje novinara In magazina

Kako je prije godinu dana stupila u brak u potpunoj tajnosti, a cijela je priča od samoga početka bila ovijena velom tajni, mnogi sumnjaju da se iza njene šutnje krije strogi predbračni ugovor koji je potpisala s bogatim Ukrajincem. Možda bi bilo kakav njen 'gaf' u javnosti rezultirao novčanom kaznom, no moguće je isto tako da se radi samo o nespretnoj izjavi mlade manekenke.

 

When you catch Shark 🐋

A post shared by Aleksandr Onyshenko (@aleksandr_onyshenko) on

Naslovnica Showbizz