Mozaik Showbizz

Pukla ljubav

Tajni razvod naše misice i ukrajinskog tajkuna: dok on tulumari u Miamiju, ona se ponovno uselila u majčin stan u Zagrebu

Pukla ljubav

Prelijepa misica Melita Fabečić u brak je s ukrajinskim milijarderom ušla naglo, a čini se da je i razvod došao isto tako. Dvadesettrogodišnja manekenka viđena je tako kako ispija kave u Zagrebu, a šuška se i da je ponovno uselila u majčin stan, prenosi 24 sata.

Melita Fabečić: Aleksandar me tretira kao kraljicu, zato sam se tako brzo udala za njega...

Aleksandr Onišenko, četrdesetosmogodišnji tajkun koji je Melitu osvojio tretirajući je kao kraljevnu, također je iselio iz svoga luksuznoga doma u Kijevu, kojega je dijelio sa suprugom.


On je pak krenuo drugim putem, pa je viđen sa svojim poznatim i slavnim prijateljima kako tulumari u Miamiju. Paris Hilton, Vladimir Kličko i Leonardo Di Caprio dio su njegove poznate ekipe, a dok se on opija i fotografije objavljuje na Instagramu, Melitu, navodno, tješe prijateljice pijući s njom kave u Zagrebu.

Bivši par obrisao je sve zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama, ali na istima su nastavili biti itekako aktivni.

 

Sunset ☀️

A post shared by Aleksandr Onyshenko (@aleksandr_onyshenko) on

 

Diner in Sant Tropez

A post shared by Aleksandr Onyshenko (@aleksandr_onyshenko) on

 

 

 

Naslovnica Showbizz