Mozaik Showbizz

'Šire laži'

Meri Cetinić ispalila na bizarni komentar o paljenju požara 'zbog mržnje prema Srbima': Jadno! Imate li savjesti i profesionalnosti?!

'Šire laži'

Još se nije stišala bura oko paljenja požara koji su u Zadarskoj županiji izazvali ogromnu štetu, a svoje je mišljenje s javnošću odlučila podijeliti i Meri Cetinić.

Poznata je Splićanka svoje zgražanje pritom uputila medijima koji, prema njenome mišljenju, šire lažne informacije oko uzroka požara. Zadnjih se dana, naime, pisalo o dvije djevojke koje su požare podmetnule zbog 'mržnje prema Srbima', barem prema onome kako je Meri pročitala.

"I tako cijeli dan trube na TV o djevojci koja pali jer mrzi Srbe, a stotine drugih požara su zapalili mladići koji su se "igrali", starica koja je bacila opušak, bolesni piromani....I još stave sliku djevojke koja je prije par mjeseci ubila svoju rodicu!?...jadno...Imaju li ovi mediji i novine imalo savjesti i profesionalnosti....?", zavapila je.

Prenijela je Meri i komentar izvjesnoga Šime Ušljebrke: "Jutarnji i Zadarski sirite dezinformacije. Upravo sad sam u Brgudu o kojem pisete laži. Slike nemogu staviti neznam zasto. Brgud nije uopce gorio. Gorilo je od Brguda do Lisičića. Sto se tice cura koje su uhićene osobno poznajem obadvije. Jedna (mlađa) Martina ide u Benkovac u školu za djecu s posebnim potrebama a druga je iz "socijalno ugrozene" obitelji i isle su vidit di gori. Jutros su uhicene zbog palezi jer su videne na pozaristu. Mlađa je pustena kuci a starija je zadrzana u pritvoru jer je "plodno tlo" za policiju! Ove pizdarije sto pisete da je zapaljeno zbog nacionalne netrpeljivosti su obicne gluposti! Požar je bio izmedu Brguda i Lisičića a u Brgudu nije izgorilo nit je gašeno išta. Imam slike pokazati koje su slikane sad!!!!!! ŠALJITE DALJE LJUDI !!".

Uistinu bizaran komentar na račun kojega pjevačica temelji svoja saznanja mnoge je ostavio u šoku. Priča baš i 'ne drži vodu', što nažalost mogu potvrditi i stanovnici mjesta Brgud, koje je itekako bilo pogođeno požarom, a vatrogasci su se danima borili s buktinjom koja je poprimila katastrofalne razmjere.

Naslovnica Showbizz