Mozaik Showbizz

'Ni da ni ne'

Što je to toliko ražestilo Sandru Perković? Neka pitanja sportašici očito 'dižu živce', a to je potvrdila i oštrom izjavom: Ja sam svoje rekla!

'Ni da ni ne'

Naša prvakinja u bacanju diska, Sandra Perković, u Londonu je na Svjetskom prvenstvu pokorila konkurenciju, a zlatnu medalju posvetila je svojemu bivšem treneru i baki Ruži, bez koje je ostala ove godine.

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

U intervjuu za Inmagazin, Perković je otvoreno progovorila o mnogim detaljima iz privatnog života, ali jedno ju je pitanje uspjelo i naljutiti. Sandra, naime, još uvijek odbija komentirati prekid s (bivšim?) dečkom Edisom, koji joj je ujedno i trener.

''Neću ja to komentirati iz razloga što je od toga napravljena tolika farsa.Ta nagađanja su krenula zbog banalnih stvari, kao što u Hrvatskoj sve takve stvari kreću iz banalnih razloga, zato što nisam postala slike na društvene mreže s njim. Jednostavno, Edis je čovjek koji se ne voli slikati'', rekla je Sandra.

''Ja neću odgovoriti ni s da ni ne jer vam ne želim dati odgovore, ali ja sam svoje rekla'', dodala je ljutito.

Ostatak njenoga privatnog života, međutim, ne predstavlja nikakvu tabu temu poznatoj sportašici, pa se raspričala o prijateljstvu sa Severinom.

''Severina je jedna izuzetna osoba, ljudi možda ne znaju tu jednu njezinu stranu koju mi bliži, njezini prijatelji znamo. To je žena koja je isto tako veliki borac i mi uspješne žene se uvijek nekako povežemo jer sve prolazimo isti put i sve isto radimo. Upoznale smo se prije tri godine tako da je ona meni prišla. To govori koliko je ona veličina i kolika je ona. Samo mi je prošla da mi čestita i da kaže da je ponosna što govori dosta o njoj. Majka je, radi svoj posao odlično, uživa u tome, zaljubljena je, zadovoljna, sretna, baš onakva kakva bi svaka žena trebala biti'', pohvalila je poznatu pjevačicu.

 

🇭🇷🔜🇬🇧 #TeamSP #TeamNike #TeamCroatia #WCH2017 #London

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Naslovnica Showbizz