Mozaik Showbizz

Razvod na pomolu

Lažne vijesti? Anamarija Asanović nije htjela komentirati navodnu bračnu krizu svojih roditelja

Razvod na pomolu

Iako su se prije samo nekoliko dana pojavili zajedno na otvorenju butika svoje kćeri Anamarije, čini se da je brak Asanovićevih već neko vrijeme u krizi, piše 24 sata.

Još su prošle godine počela šuškanja, nakon što je Katarina na facebooku promijenila prezime iz Asanović u djevojačko Marasović. No, ni tada, pa tako ni sad, obitelj nije htjela komentirati nagađanja u medijima.

Iako odaju sliku idilične obitelji, izvori bliski paru tvrde kako nastoje ostati u dobrim odnosima zbog djece, a već neko vrijeme ne žive zajedno. Aljoša je, navodno, iselio iz zajedničkoga stana na Marjanu još prije godinu dana, a kako još uvijek nije uspio prodati kuću i dvorište gdje je sa suprugom vodio restoran Le Monde, nisu dogovorili podjelu imovine, pa tako ni finalizirali razvod.Uz obitelj Asanović nikada se nisu povezivali nikakvi skandali, a nisu bili skloni ni pretjeranim javnim nastupima. Pojavljivanje u medijima ovoga mirnoga obiteljskog para svelo se na zajedničko promoviranje kćerine modne linije i nogometne nastupe sina Antonija. Od samoga početka naš umirovljeni nogometaš vodio je miran život, a i dok je radio u inozemstvu posjećivao je obitelj u Splitu.

Anamarija nije željela komentirati razvod roditelja, ali tvrdi kako su vijesti koje mediji prenose o njima lažne. Jesu li nagađanja istinita ili ne, vrijeme će pokazati.

Naslovnica Showbizz