Mozaik Showbizz

Još nije gotovo

Angelina će obustaviti razvod, ali ima i uvjete: što Brad treba ispuniti kako bi mu supruga oprostila?

Još nije gotovo

Postupak razvoda između Angeline Jolie i Brada Pitta trenutno je na čekanju, ako je vjerovati brojnim medijskim napisima. Premda službene potvrde za takav razvoj događaja nema, američki i britanski mediji raspisali su se da je glumica odlučila oprostiti suprugu i nastaviti zajednički život nakon što se Brad potrudio ostaviti alkohola i pokazao veliku volju za radom na odnosu, piše Jutarnji list.

Kako navodi Us Weekly, brojni izvori tvrde da se poznati par, koji se rastao u rujnu prošle godine, u posljednjih nekoliko mjeseci nije pomaknuo s mrtve točke što se tiče službenog razvoda. ‘Razvod je otkazan. Ni jedan ni drugi nisu učinili ništa da se papirologija makne s mjesta u posljednjih nekoliko mjeseci i svi misle da se nikad neće ni razvesti’, rekao je izvor.

Jedan od razloga pomirbe navodno leži u tome što je Brad iskreno progovorio o svom problemu s alkoholom nedavno u intervjuu za magazin GQ. Za glumicu je to bio znak da radi na sebi i da je predan tome da bude što bolji otac i muž. Angelina je već ranije rekla da bi razmislila o pomirenju s Bradom kada bi ‘pokazao da je fokusiran na podizanje obitelji’. Izvori tvrde je glumac već mjesecima trijezan kako bi je ponovno osvojio.Svi vjeruju da će se slavni par pomiriti i nikome ne bi bilo čudno da sad zaustave proces razvoda. S druge strane, jedan je izvor rekao da se dobro slažu samo zbog dobrobiti djece.

Brad Pitt je u intervjuu za GQ rekao da sad pije samo sok od brusnice i mineralnu vodu. Priznao je da je imao problem s alkoholom i da se mora promijeniti nabolje kao roditelj. Priznao je i da se prijavio na liječenje te da se posvetio i drugim oblicima umjetnosti zbog psihičkog i mentalnog zdravlja. U lipnju na Glastonbury festivalu nije popio ni kap alkohola jer se još uvijek mora podvrgavati tjednim testovima krvi i urina. Ako se pokaže pozitivan na testu, mogao bi izgubiti djecu ili barem zakomplicirati taj odnos.Angelina i Brad imaju šestero djece, Maddoxa (15), Paxa (13), Zaharu (12), Shiloh(11) i blizance Vivienne i Knoxa (9). Nakon što je podnijela zahtjev za razvodom Angelina je s djecom prvo iznajmila, a potom kupila kuću za 25 milijuna dolara u Los Felizu u Kaliforniji. Bili su zajedno 12 godina prije nego što su se odlučili razvesti.

Piše Jutarnji list.

Naslovnica Showbizz