Mozaik Showbizz

sve će gorit!

Žorž se oženio, jel' moguće?! Nije još, ali doznali smo kad će

sve će gorit!

Lažna uzbuna, lažnaaaa. Stativa ... Događa se. Popije se – falije se.

Tako je brzinom munje ove subote gradom prostrujala vijest da se oženio Romano Obilinović. Za Marinu, naravno. Žorž oženjen !!!??? Kako li je to nekome moglo promaći.

No lažna uzbuna, Žorž je u petak navečer nastupao za momčad Germanije u finalu Skalica kupu (normalno da će igrati u svom kvartu) , iako 80 posto spreman, a Marina ga je bodrila s tribina. Nekome je to bilo dovoljno da objavi vjenčanje.

Uslijedila je provjera na desetak-petnaest adresa. I nitko ništa ne zna. Kakvo vjenčanje, pa o tome bi se pričalo, ne danima, mjesecima. Ali ništa od svega. Žorž i Marina su zajedno, objavio je to Amigo i na svom Instagramu, ima više od mjesec dana, ali vjenčanja nije bilo.

Osim onog u Big Brotheru, prije „sto godina“ . To neka bude ono probno...

-Nisu se još vjenčali, pusti ulicu šta govori brate. Možda bude do kraja godine, možda i ne bude. Žorž je sritan, Marina je sritna. to je najvažnije. A kad bude, brate bit će to pir stoljeća, sve će gorit' za našeg Amiga – ispričao nam je jedan od prijatelja para.

Lažna uzbuna. Ali sve je pod kontrolom. i kad se vjenčanje dogodi, sve će gorit', od Skalica, priko Splita do ciloga svita.

 

 

Vratila se ljubav 💑❤️

A post shared by Romano Obilinović (@romano_obilinovic) on

 

Naslovnica Showbizz