Mozaik Showbizz

'baš se nasekirala'

Lidija Bačić na Instagramu brutalno poklopila Bruna Šimlešu: Pišete o mojim guzicama i sisama, hoćete malo komentara na vaš rad?

'baš se nasekirala'

Lidija Bačić žestoko se na društvenim mrežama obrušila na poznatog sociologa Bruna Šimlešu.
Isprovocirana njegovom kolumnom krenula je u 'obračun' sa Šimlešom.

Evo što mu je sve kazala Lile...

Poštovani gospodine Šimleša, 

Vaša kolumna u Jutarnjem se u velikom dijelu oslonila na moju guzicu i sise, a u pokušaju da kazete nešto vrijedno spomena o trivijalnoj fotki sa plaže (gdje sam, zamislite neobičnosti, u kupaćem) i sami postali trivijalni.

Kontradiktorno je stajati iza stava u kojem kažete da mi pjevačice ( pri tome zaboravljate i golišave pjevače: Gobac, Mrle i Prlja, Adam Levine, Mercury, Iggy Pop i niz drugih...) prodajemo tijela za lajkove i klikove koje onda naplatimo koncertima i sponzorstvima.

Pa i Vi pišete o ljubavi i smješkate se na portalima i Facebooku, a sve da bi dobili novac ili sudjelovanje u osrednjim emisijama poput dokumentarne sapunice SAMO NEBO ZNA (ne kazem da nije uspjela i bila gledana iskljucivo zbog Vas, Vi ste od sebe dali najbolje što znate).

Zvati se piscem a biti tako površan je prilično začuđujuće, ja na Vašem mjestu ne bi javno pisala nesto o čemu nemam pojma.

Glazba i popularnost su i vizualni. Novo je vrijeme.

I ja mogu secirati komentare na Vas.

Naprimjer komentari na portalima o Vama kako Vas žene vide su:
"šamarala bi ga samo da mu maknem taj smiješak s lica" , "uuu...i emisija mu je njanjava kao i on", "smor"...itd...

Muškarci Vas vide puno kraće i konkretnije: "licemjerni šarlatan", "reciklator američke self-help literature"...

 

 

OTVORENO PISMO GOSPODINU ŠIMLEŠI POVODOM NJEGOVE KOLUMNE 1.DIO Poštovani gospodine Šimleša, Vaša kolumna u Jutarnjem se u velikom dijelu oslonila na moju guzicu i sise, a u pokušaju da kazete nešto vrijedno spomena o trivijalnoj fotki sa plaže( gdje sam, zamislite čuda, u kupaćem) i sami postali trivijalni. Kontradiktorno je stajati iza stava u kojem kažete da mi pjevačice ( pri tome zaboravljate i golišave pjevače: Gobac, Mrle i Prlja, Adam Levine, Mercury, Iggy Pop i niz drugih...) prodajemo tijela za lajkove i klikove koje onda naplatimo koncertima i sponzorstvima. Pa i Vi pišete o ljubavi i smješkate se na portalima i facebooku, a sve da bi dobili novac ili sudjelovanje u osrednjim emisijama poput dokumentarne sapunice SAMO NEBO ZNA ( ne kazem da nije uspjela i bila gledana iskljucivo zbog Vas, Vi ste od sebe dali najbolje što znate). Zvati se piscem a biti tako površan je prilično začuđujuće, ja na Vašem mjestu ne bi javno pisala nesto o čemu nemam pojma. Glazba i popularnost su i vizualni.Novo je vrijeme. I ja mogu secirati komentare na Vas. Naprimjer komentari na portalima o Vama kako Vas žene vide su: "šamarala bi ga samo da mu maknem taj smiješak s lica" , "uuu...i emisija mu je njanjava kao i on", "smor"...itd... Muškarci Vas vide puno kraće i konkretnije: "licemjerni šarlatan", "reciklator američke self-help literature"...

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

 

Naslovnica Showbizz