Mozaik Showbizz

Glas i stas

Takvu su je čekali: Lidija Bačić u potpuno drugačijem izdanju raspametila fanove spotom za novu pjesmu

Glas i stas

Samo nekoliko sati nakon objave, spot Lidije Bačić za njenu novu pjesmu pogledan je gotovo deset tisuća puta. "K'o da živim unazad" naslov je ovog hita koji već obara sve rekorde slušanosti. A kako i ne bi, kada se radi o romantičnoj baladi koja dira u srce sve nesretno zaljubljene emotivce.

No, nisu samo ljubitelji balada došli na svoje. Lidijini vjerni fanovi dugo su čekali pjesmu u kojoj će njihova omiljena pjevačica pokazati svu svoju glasovnu raskoš. Atraktivna Splićanka doista je pokazala da posjeduje zavidne glasnovne sposobnosti i otpjevala dirnljivu baladu koja će mnoge ubosti ravno u srce.

Našli su se, naravno, i neki koji su ostali razočarani manjkom jedne druge vrste raskoši u spotu. Neki su se obožavatelji tako požalili kako Bačić nije pokazala dovoljno svojih glavnih atributa koje inače tako rado dijeli s nacijom.

Spot je, naime, sniman u kamenolomu, a u njemu Lidija pozira omotana u dugačke plaštove koji divlje lepršaju oko nje. Iako djeluje impresivno, taj ju je kreativni trenutak gotovo stajao glave, jer je pjevačica u jednom trenutku posrnula kada se jedan od plaštova omotao o ventilator koji joj je puhao u opravu.

Za ideju je, inače, zaslužan naš poznati kreator Viktor Drago, a pjesmu potpisuju Raay i Fayo.

Naslovnica Showbizz