Mozaik Showbizz

Bitno je uživati

'Konačno neka prirodna ženica!': Lana Klingor Mihić skinula se u kupaći i pokazala sve svoje nesavršenosti

Bitno je uživati

Lana Klingor Mihić odlučila je nakon radne zime uzeti zasluženi predah i provesti ga u društvu najmilijih. Ova poznata PR stručnjakinja i bivša pjevačica grupe ET zaputila se na odmor sa svojom obitelji, mužem Antom i svoje tri djevojčice, Kiarom, Marlom i Nikom.

Ponosna mama često se na društvenim mrežama 'hvali' obrocima koje priprema svojoj obitelji, i kako naglašava, trudi se da oni budu što zdraviji i hranjiviji. Da brine o zdravlju svojih curica, očito je, ali i Lana je s pratiteljima podijelila svoju figuru. Po svemu sudeći, i ona se sama drži toga prehrambenoga režima. 

 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on


‘Mislim da imam još nekih osam kilograma viška, ali prestala sam se time opterećivati', navodi Lana kojoj je najbitnije s obitelji uživati ne opterećujući se nesavršenostima.

Pjevačica se skinula u kupaći kostim sa značajnim natpisom 'body goals' i time poslala poruku svima onima koji se brinu oko kojeg grama viška i ograničavaju se na puko grickanje sirovoga povrća. Bitno je da obroci budu zdravi i raznovrsni, a najvažnije je uživati u vremenu provedenome u društvu najdražih.


Laninu su liiniju prokomentirali i njeni obožavatelji na Instagramu. Preplavili su je komplimentima, stavljajući naglasak na njenu prirodnost i neopterećenost.

'Konačno neka prirodna i normalna ženica na instagramu', 'Ovo je "bodygoal" u punom smislu riječi, a ne one izgladnjele vješalice', samo su neki od komentara kojima su fanovi pohvalili Lanin stas.

Naslovnica Showbizz