Mozaik Showbizz

stanje se naglo pogoršalo

Smrt Mirka Miočića najteže je pala njegovom bratu: Dijagnosticirali su mu letalni stadij raka jetre i rekli da mu je ostalo samo nekoliko dana...

stanje se naglo pogoršalo

Smrt Mirka Miočića, legendarnog kvizomana i sveznadara, dragulja hrvatske nacije, najteže je pala njegovu bratu Marijanu, koji se posljednjih mjeseci najviše brinuo o njemu.

"Prošle je nedjelje završio u bolnici, ali još u utorak je u telefonskom javljanju u Potjeru bio dovoljno dobro da poruči kolegama da se vide najesen. Ali stanje mu se naglo pogoršalo, dijagnosticirali su mu letalni stadij raka jetre i rekli nam da mu je ostalo još samo nekoliko dana", ispričao je za 100posto Marijan Miočić.

Dan ranije s rodbinom i prijateljima Marijan je na fešti u Rtini ispratio pobjedu rođaka Stipe Miočića u obrani naslova prvaka UFC-a, što mu je pomoglo da barem malo skrene misli s bratove situacije. Ali već nekoliko sati kasnije bio je opet u bolnici uz Mirka, koji je već bio u vegetativnom stanju.

Upala pluća, od koje je naposljetku omiljeni kvizoman preminuo, bila je samo posljedica narušenog zdravstvenog stanja, koje je kulminiralo rakom jetre. Još prošle godine zbog posljedica šećerne bolesti amputirali su mu stopalo jedne i potkoljenicu druge noge, a čak je u dijelu medija pogrešno objavljeno da je umro.
Ovaj put, nažalost, vijest je istinita.

Naslovnica Showbizz