Mozaik Showbizz

'PREOKRET U NADOKANDI'

'Uvijek sam te volio, oprostit ćeš mi to!': Žorž preklinje Marinu da mu se vrati, pokajao se zbog uvreda; Ekipa ne vjeruje očima: Totalno si puka!

'PREOKRET U NADOKANDI'

Kojom vratolomnom brzinom splitska zvijezda društvenih kronika, Romano Obilinović Žorž, minjenja emocionalna stanja i raspoloženja ravno je - vlaku smrti!

Još prije koji tjedan je zgrozio javnost salvom neviđenih uvreda koje je uputio na račun svoje bivše djevojke Marine Raguž, a danas je opet putem društvenih mreža moli da mu se vrati i da mu oprosti.

"Znaš li, da si moje nadahnuće samo ti, znaš li, sve je svemir otkad sreli smo se mi, znaš li, uvijek sam te volio oprostit ćeš mi to... marina moja" - stihovima balade Dina Dvornika Žorž je krenuo u novu veliku životnu akciju nizanja isprika i molitva upućenih djevojci koju je nazvao najpogrdnijim mogućim riječima.


I dok se među brojnim pratiteljima Žorževih aktivnosti na Instagramu tu i tamo našla koja nepopravljivo romantična duša koja ga bodri: "Samo ljubav amigooo" i "Ljubav pobjeđuje", gotovo svi drugi su ostali u totalnoj nevjerici i zaredali komentare:

"Amigoo prevarooooo...izdaja!!!", "Propa si!", "Lud je skroz tip...", "N'ti nedilje!", "Majko mila, pa šta je opet ovo?", "Ti trebaš ozbiljnu stručnu pomoć!", "Otrizni se, gajtane!".

Oglasili su se i duhoviti: "Preokret u nadoknadi!"  

Obilinović je zaredao objavu zajedničkih fotografija s Marinom s kojom bi, da stvari nisu krenule po zlu, ovih dana slavio godišnjicu veze započete strastveno u Big Brotheru.

Uz onu na kojoj se strastveno ljube citirao je Nenu Belana: "Dotakni me usnama, još voli me pjesmama". Komentiranje pod fotografijom pretvorilo se u neprepričljivo kolektivno smijanje i navijanje. Nastavak nedvojbeno slijedi...

 

 

DOTAKNI ME USNAMA JOŠ VOLI ME PJESMAMA

Objavu dijeli Romano Obilinović (@romano_obilinovic)

 

 


 

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz