Mozaik Showbizz

Nema granicu

Žorž brutalnim uvredama Marinu doveo do ruba: To je postalo psihičko zlostavljanje, ako nastavi, prijavit ću ga!

Nema granicu

Pobjednik regionalnog Big Brothera i glavni splitski kvartaš Romano Obilinović Žorž je izgleda otpustio sve kočnice nakon prekida s BB sustanarkom Marinom Raguž te svoje frustracije zbog situacije odlučio riješiti na posve neprimjeren i nezreo način.

Naime, Splićanin je svoj Instagram profil doslovno zatrpao fotografijama Marine koju je u opisima izvrijeđao po različitim osnovama, prelazeći granice dobrog ukusa i normalnog ponašanja, odlazeći tako daleko da joj je i prijetio.

Iako mu je danas Instagram profil deaktiviran, Žorž je Marinu izgleda redovito tlačio i pozivima, a nakon što je blokirala njegov broj, nastavio ju je zvati s drugih mobitela, piše 24 sata.

- To je postalo psihičko zlostavljanje. Nemam pojma što da radim. Mislim da bih trebala otići na policiju. Ako nastavi, prijavit ću ga. To su otvorene prijetnje, a ja imam sve dokaze. Ne dira me toliko to što on piše jer svi znaju da su to laži. Pogubio se i ne zna što radi. On ne zna komunicirati. Na ovaj ružan način samo pokušava postići da mu se javim, a ja to ne želim - rekla je manekenka za 24 sata.

Žorž je između ostalog na svojim društvenim mrežama pisao da mu Marina duguje novac, no ona tvrdi da joj je poklonio jedino mobitel koji sad želi natrag.

 

Naslovnica Showbizz