Mozaik Showbizz

spustio splićaninu?

Je li ovo poruka Žoržu? U jeku skandaloznog obračuna s Marinom, oglasio se Muhek: Neki se drogiraju i piju, ja zabijam golove!

spustio splićaninu?

Pratitelji Big Brothera itekako se dobro sjećaju Saše Muheka, Varaždinca koji je na Big Brother avanturu dopratio svoju tadašnju djevojku Marinu Raguž, a koja je ubrzo po početku showa pala na šarm Romana Obilinovića i showu osigurala scenarij zbog kojeg je njegovo zadnje izdanje bilo jedno od najpraćenijih i najkomentiranijih ikad.

I kad se Saša Muhek, u jeku vatrene avanture svoje djevojke sa urnebesnim Splićaninom, pred kamerama susreo s njima kako bi Marini u lice rekao što misli o svemu, svi još pamte njegovo pokislo, preneraženo i razočarano izdanje.

Vrijeme je prošlo, strastvena ljubav Marine i Romana je "izdušila", društvene mreže gore od Žorževih verbalnih obračuna s bivšom dragom, a Muhek u isto vrijeme na svom Facebook profilu objavljuje snimke i videa koji svjedoče njegovom životnom zadovoljstvu.

"Neki se drogiraju i piju, Dalibor Žlender i ja igramo nogomet i zabijamo golove!" - glasi zadnja Sašina objava.Premda se Saša referira na svoj nogometni uzlet u redovima NK 'Rakov Potok', poruka se, dakako, može iščitati s višestrukim značenjem.

Muhek, na čijem profilu stoji da se školovao na Kineziološkom fakultetu Zagreb i u Gospodarskoj školi Varaždin, te da "nije u vezi", često objavljuje videa sa svojih treninga iz kojih je razvidno što je postalo njegova velika preokupacija, te da je u jako dobroj formi. Ujedno daje i savjete o zdravoj prehrani.

"Za 'biti fit' menije, slobodno se javite!" - poziva tako Saša sa smješkom svoje pratitelje.


 

 

Naslovnica Showbizz